VT SECURITY
/

uw partner in veiligheid.

 

Zorgsector


De kans op geweld en (medische) calamiteiten is in een zorginstelling altijd aanwezig. Een agressieve SEH-bezoeker, een poging tot zelfdoding, een patiënt die in de hal een hartaanval krijgt… Een beveiliger in een zorginstelling is voorbereid op de meest onverwachte situaties. Tegelijkertijd is hij of zij degene die gastvrijheid biedt en rust uitstraalt in een soms hectische omgeving. Het handelen van een beveiliger in de zorg varieert van een vriendelijke begroeting tot een stevige interventie in een extreme situatie.

Daarbij geldt: maatwerk is essentieel. De ene zorginstelling is de andere niet. Waar we in een ziekenhuis iedereen begroeten, doen we dat in een GGZ-instelling juist niet. Een psychiatrisch patiënt moet je over het algemeen niet uit zijn of haar routine halen. We zijn ons daarvan bewust en denken met je mee hoe we onze skills kunnen inzetten voor het beste resultaat.

Onze beveiligers zijn getraind op het herkennen van ziektebeelden. Zij bemannen de ontvangstbalie en monitoren camerabeelden. Daarnaast vervullen zij de functie van eerste responder bij calamiteiten, kunnen zij zorgondersteuning bieden en maken zij natuurlijk deel uit van jullie BHV-team.


√    Gastvrijheid

   Persoonlijke aanpak

   Integriteit

√    Representatief

√    Preventief optreden

    Dienstverlenend  
 
E-mailen
Bellen
Info