VT SECURITY
/

uw partner in veiligheid.

 

Evenementen & Horeca

Onze gastheer of -vrouw is een professional in het voorkomen van geweld. De sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement worden versterkt door de aanwezigheid van onze ervaren gastheren en -vrouwen. 


Klantvriendelijk & servicegericht
Voor een effectieve beveiliging van uw horecagelegenheid, is een professionele gastheer of -vrouw onmisbaar. Samen met u stellen wij een deurbeleid op dat past bij uw horecagelegenheid. Of u nu een discotheek, nachtclub, café of partycentrum exploiteert, onze gastheren en -vrouwen hebben ervaring met alle soorten van horecabeveiliging. Onze gastvrije en klantgerichte benadering zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.

 

Door het juiste personeel in te zetten en voor de passende techniek te kiezen wordt op een professionele manier de veiligheid gewaarborgd. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terugkijken op uw evenement. Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen.


√    Gastvrijheid

   Persoonlijke aanpak

   Integriteit

√    Representatief

√    Preventief optreden

    Dienstverlenend 
 
E-mailen
Bellen
Info